fbpx

De aller aller eerste blog/tip van deze website. Hopelijk het begin van iets groots. Al lang wil ik een eigen bedrijf en nu heb ik het gevoel dat het werkelijkheid kan worden. Ook al staat de website in de kinder… nouja babyschoenen,
A journey of a thousand miles begins with a single step” – Dao De Jing.

Dus vol goede moed gaan we eraan beginnen.

Waarom ik ValeoGo begonnen ben?

Ik help erg graag mensen, en ben zelf geïnteresseerd in voeding, gezondheid en mindset. Dus dat is waar ik mee kan en ga helpen. Het viel mij namelijk op dat veel apps of functies in gezondheid apps betaald zijn. En dat is jammer, want het zijn zulke nuttige tools. Maar het feit dat het betaald is, zal voor veel mensen een blokkade zijn om het te gebruiken.

Veel basis functies zijn wel gratis, maar juist de extraatjes, die het echt nuttig, leuk of inzichtelijk maken zijn afgeschermd. Denk aan je macro’s bij sommige voedings apps, sorteren op voedsel van die dag met meeste vetten, gezonde alternatieven.
Bij hardloop apps, mis je soms je snelheid per km, je records bijhouden, de trainingsschema’s die erop staan. En ga zo maar door.

Ik snap dat die bedrijven geld moeten verdienen, maar ik hoop dat buiten jullie om te kunnen doen!


In 2019 had 50,1% van de volwassenen in Nederland overgewicht, waarvan 35,4% matig, en 14,7% ernstig(obesitas). Die cijfers zijn niet niets, en ik hoop daar een steentje bij te kunnen dragen, om Nederland wat gezonder te maken.

Bedankt voor het lezen.Geef een reactie

nl_NLDutch
%d bloggers liken dit: